Ton Bakhuijsen

ajb[at]bakhuijsendeneef.nl

Ton Bakhuijsen is in 1988 als advocaat beëdigd. Hij heeft sindsdien een grote expertise opgebouwd in alle mogelijke geschillen, waartegen zelfstandige ondernemers in de praktijk van alledag aan kunnen lopen. Ton Bakhuijsen is gespecialiseerd in mededingingsrecht, franchise, exploitatie van commercieel vastgoed, en – als één van de zeer weinigen in Nederland – in het supermarktrecht. Door zijn grondige kennis van verschillende branches in de detailhandel en de achterliggende distributieketens, zijn enorme proces- en advieservaring én zijn praktische aanpak, wars van gewichtigdoenerij, is hij nu al jaren een veelgevraagd advocaat op al deze en tal van andere gebieden. Niet alleen weten ondernemingen en ondernemers in en buiten de detailhandel hem te vinden, maar ook adviseurs, die willen dat hun relaties optimaal worden bijgestaan op juridisch terrein.Eelco de Neef

en[at]bakhuijsendeneef.nl

Eelco de Neef is in 1998 beëdigd. Daarvoor had hij al ruime ervaring opgedaan in verschillende functies in het bedrijfsleven, waaronder de aannemerij en het verzekeringsbedrijf. Hij heeft een algemene commerciële praktijk en beschikt over ruime ervaring op proces- en adviesgebied. Maar ook het effectief leggen van beslagen en het redigeren van complexe commerciële contracten behoren tot zijn competenties. Eelco heeft een brede juridische achtergrond met specialistische kennis op het gebied van onroerend goed, erfrecht, aansprakelijkheid, contracten, (intellectuele) eigendomsrechten. Ook doen partijen vaak een beroep op hem bij het afwikkelen van geschillen tussen vennoten, aandeelhouders, en (ex-) echtgenoten.Pamela Stibbe

ps[at]bakhuijsendeneef.nl

Pamela Stibbe is in 1998 beëdigd. Afgestudeerd in Groningen in zowel strafrecht als privaatrecht specialiseerde zij zich in de praktijk al snel in het arbeidsrecht en volgde in 2003 de postdoctorale opleiding Grotius in dat rechtsgebied. In 2016 heeft zij de opleiding tot mediator afgerond. Zo beheerst zij niet alleen het terrein van onderhandelen maar ook dat van mediation en partijbegeleiding.

Daadkrachtig en betrokken voert Pamela al bijna twintig jaar haar praktijk uit. Zij adviseert werkgevers of werknemers bij een geschil. Als het kan door te bemiddelen maar als het moet door te procederen. Zij werkt graag proactief door samen met een werkgever naar een praktisch en helder personeelsbeleid te streven en te adviseren over arbeidsrechtelijke verhoudingen. Ook de werknemer die geconfronteerd wordt met een arbeidsrechtelijk probleem (zoals de dreiging van ontslag, het aangaan van een nieuwe arbeidsovereenkomst, ziek of niet?) staat zij graag bij door gezamenlijk te zoeken naar de beste oplossing.

Pamela is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA), de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). In 2007 begon zij haar eigen kantoor. In 2016 sloot zij zich aan bij Mr. Bakhuijsen en Mr. De Neef.